Larisa Iordache, mesaj direct de pe patul de spital! Marele regret al gimnastei calificate la Jocurile Olimpice

Gimnasta română, Larisa Iordache, a obținut zilele trecute calificarea la Jocurile Olimpice, ca urmare a evoluțiilor din cadrul Campionatului European de la Basel!

Sportiva în vârstă de 24 de ani a izbutit să obțină biletul către întrecerea din această vară de la Tokyo, pentru a doua oară, după ediția din 2012, de la Londra. Larisa Iordache nu s-a putut bucura însă prea mult de această performanță, deoarece a ajuns imediat la spital, din cauza unor probleme medicale.

Gimnasta română a avut febră la intrarea în sala de concurs din cauza unei crize renale, dar cu toate acestea a decis să participe și să își îndeplinească obiectivul. Imediat după terminarea întrecerii, Iordache a plecat direct la o clinică din Basel, unde a rămas internată. Acum, Larisa Iordache a ținut să îi manifeste marele său regret, dar în același timp a vrut să le mulțumească celor care i-au transmis în ultimele zile cele mai frumoase gânduri.

larisa iordache

“Poza de azi. Știu că astăzi este finala la individual compus , iar eu din păcate nu voi putea concura…deoarece încă nu am ieșit din spital. Dar pot spune că sunt mult mai bine și sper ca starea mea de sănătate să devina din ce în ce mai buna pe zi ce trece. Vreau să vă mulțumesc pentru grija voastră”, a fost mesajul postat de Larisa Iordache pe rețelele de socializare.

Citește și VIDEO | Larisa Iordache, fabuloasă în spital! A dansat cu branula prinsă de mână