RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ladislau Boloni nu consideră că statul ar trebui să intervină pentru salvarea fotbalului

Ladislau Boloni a vorbit despre situația aparte în care se află fotbalul la nivel mondial din cauza pandemiei de coronavirus.

Antrenorul lui Antwerp este de părere că guvernele statelor europene nu ar trebui să se implice în salvarea fotbalului și că acesta ar trebui lăsat să se redreseze de la sine.

„Acum, e inimaginabil, după părerea mea, să se facă antrenamente colective în această perioadă. Nu este normal să spui că trebuie să nu ieșim la anumite ore, să avem grijă în magazine și așa mai departe, iar noi, pentru că, vezi-Doamne, este fotbalul la mijloc, să mergem la antrenament. Până la urma-urmei – poate voi fi atacat pentru treaba asta -, până la urma-urmei, ce dracu’ este fotbalul? Este nimic! Este nimic față de o viață, față de o epidemie, față de pericolul de a muri.

Fotbalul, în asemenea momente, nu poate să fie atât de important ca noi să ne dăm cu părerea. Am auzit niște băieți care-și dădeau cu părerea cum trebuie făcut și care dădeau sfaturi guvernului și președintelui. Hai să fim serioși!

Să stăm în banca noastră și să înțelegem că fotbalul nu este cel mai important lucru din viață. Spune treaba asta unul care toată viața mea am petrecut-o în fotbal. Știu foarte bine ce înseamnă fotbalul. Țipăm că nu mai plătesc televiziunile… Foarte bine, să nu plătească! Să plătească federația! Sau Liga!”, a declarat Boloni într-un interviu pentru fanatik.ro.

boloni-antwerp

Antrenorul în vârstă de 67 mai are contract cu Antwerp până la finalul acestui sezon, însă nu pare dispus să continue alături de ocupanta locului patru în campionatul Belgiei.

„Nu cred că vom merge mai departe. Am ajuns la un punct în care următoarea etapă ar fi atacarea titlului, iar acest lucru reclamă o altă filosofie. Nu cred că putem progresa în acest moment”, a mai spus Laszlo Boloni.

Citește și ♦ Adrian Porumboiu le oferea jucătorilor o adevărată avere la fiecare meci cu Steaua

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare