Ladislau Boloni are zilele numărate la Panathinaikos! Jucătorii nu îl mai vor la echipă pe antrenorul român

Foto: Yannis Halas/Focus Images/Sipa USA (Profimedia)

Ladislau Boloni (67 de ani) are probleme serioase la clubul elen, după ce mai mulți fotbaliști cu anvergură de la Panathinaikos au cerut patronului clubului sa îl demită pe antrenorul român!

Tehnicianul român a avut parte de un sezon dificil ca antrenor. Pe 20 august a ajuns la cârma celor de la Gent, unde a stat doar 25 de zile, după ce a fost dat afară pe 14 septembrie. În mandatul de pe banca belgienilor, Boloni a avut 2 înfrângeri ( 0-1 cu Antwerp și 1-2 cu Eupen) și o singură victorie (1-0 cu Mechelen).

În data de 19 octombrie a fost prezentat oficial la Panathinaikos, o echipă fără niciun trofeu din 2014 și fără vreo perspectivă clară de joc. Boloni a început 2021 cu 2 serii de rezultate antagonice. A debutat anul cu un egal (0-0) cu Asteras, iar apoi a avut  5 victorii consecutive. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni avea Grecia la picioare, acum, tehnicianul român se pare că nu mai este dorit a echipă, iar jucătorii s-au plâns de metodele învechite ale lui Boloni.

LadislauBoloni

”Abordarea fricoasă și superdefensivă a lui Laszlo Boloni a făcut să-și bată cuie în tălpi în derby-ul cu AEK, un meci cu o mie de probleme. Nu rezultatul a fost problema, ci imaginea arătată cu un adversar care se afla în cea mai proastă formă posibilă, cu jumătate de echipă indisponibilă.

El insistă ca jucătorii de la Panathinaikos să se afle constant în spatele mingii și să nu știe cum să joace în fața unor adversari mai slabi valoric, făcând greșeli mari. Cea mai mare problemă este inconstanța.

Românul a declarat că e nemulțumit de cum s-a primit golul, dar nu a spus un cuvânt că PAO nu a avut măcar o jumătate de ocazie. A transformat atacanții în mijlocași, mijlocașii în fundași, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o echipă combinată dintre Bayern și City”, a scris jurnalistul Costas Goulis, potrivit publicației sport24.gr.

Citește și Ladislau Boloni este pus la zid de presa elenă: „Panathinaikos a revenit la un stil de paleolitic”