La o lună după ce a devenit membru DDB, Stanciu își explică gestul: “Sper să își facă echipă puternică”

nicolae stanciu - slavia praga

Informația conform căreia fostul fotbalist al FCSB a oferit un ajutor rivalei roș-albaștrilor a mirat pe toată lumea luna trecută.  

Acum, internaționalul român a oferit detalii cu privire la motivul care l-a determinat să procedeze în acest fel.

“A fost decizia mea să ajut un club mare precum Dinamo! Nu am făcut lucrul ăsta ca să se vorbească despre mine sau ceva şi nu e primul gest pe care îl fac. Îmi place să ajut anumiţi oameni sau să donez nişte sume de bani pentru spitale sau cum a fost acest caz. Nu îmi doresc să fac publice aceste gesturi! Mă bucur că am putut să-i ajut şi eu sper să-şi revină şi să facă o echipă puternică!”, a declarat Stanciu pentru Look Sport.

galerie dinamo

Ajutorul oferit atunci de fotbalist a fost apreciat cum se cuvine de fanii câinilor, cărora le era dușman în urmă cu mai mulți ani.

“Gestul lui față de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă știm că n-a făcut-o pentru a atrage atenția. Soarta a făcut să ne fie rival. Gestul lui reprezintă și un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenențe, simpatii și rivalități. RESPECT, STANCIULE!, au scris la vremea respectivă suporterii lui Dinamo.

CITEȘTE ȘI –>> Apel disperat pentru o singură echipă în Bănie: “E trist să vezi două tabere”