RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

La mulți ani, Mircea Lucescu! Aniversare specială pentru unul dintre cei mai mari antrenori români

Mircea Lucescu împlinește astăzi 75 de ani, iar toată lumea fotbalului îi transmite mesaje de felicitare și de încurajare după ce a acceptat să revină în antrenorat pe banca celor de la Dinamo Kiev. 

Una dintre persoanele dragi lui Mircea Lucescu este și Ioan Andone. Fălcosul a fost antrenat de Lucescu senior la Dinamo și naționala României.

„Îi doresc sănătate și cât mai mulți strănepoți. Îi doresc să reușească la Dinamo Kiev, sunt convins că poate. El nu mai trebuie să demonstreze nimic, își va pune amprenta pe club și pe istoria lui. Nea Mircea este un om deosebit.

Ne-a învățat să facem școală, să vizităm muzee, ca un adevărat părinte. Ne-a spus cum să ne alegem soții și să ne facem familii frumoase”, a fost mesajul lui Andone pentru  ProSport.  

Andone era la Dinamo atunci când roș-albii au fost aproape să joace o finală în Cupa Cupelor. Antrenor era Mircea Lucescu.

„Dacă nu venea Revoluția, eu cred că aveam șansa să jucăm o finală de cupă europeană. Am pierdut pe nedrept cu Anderlecht, puteam să avem 3-0 la București, am fost aproape. Un an dacă mai întârzia Revoluția… Aveam de toate, și jucători cu mare experiență, și tineri de top. Frumoasă echipă eram”, și-a mai adus aminte Andone.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali, avertizat încă de pe acum: “Să vezi ce pățești vineri!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare