CSM București a obținut o victorie clară pe teren propriu cu echipa slovenă Krim Ljubljana, scor 32-26, în grupa principală a Ligii Campionilor la handbal feminin. Portarul Paula Ungureanu (38 de ani) a reușit 15 intervenții decisive.

Campioana României venea după înfrângerea dezastruoasă cu formația maghiară Gyor,  scor 27-36.

❤️Cu 32-26 (16-11), handbalistele #CSMBucuresti au obtinut astazi o victorie frumoasa in fata RK Krim Mercator, in EHF Champions League! Fanii au fost senzationali 👏👏👏 Va multumim! 🤗#CSMB #OrasulTau #EchipaTa #ehfcl

Publicată de CSM Bucuresti Oficial pe Sâmbătă, 2 februarie 2019

Am avut emoții. Ne-am dorit să facem un meci bun, asta și pentru moral. Victoriile aduc victorii, se știe. Astăzi au funcționat ambele compartimente, atacul și apărarea. Sigur că și adversarul a fost de alt calibru, trebuie să recunoaștem, dar victoria era una esențială. 

A trebuit să ne remontăm după înfrângerea de la Gyor. Ne va așteaptă un meci greu la Thuringer, dar vom avea o săptămână la dispoziție. Ne dorim să o luăm pas cu pas pentru a ajunge în Final Four. Mulțumim suporterilor pentru că au fost și vor fi în continuare alături de noi„, a spus Paula Ungureanu la DigiSport.

Cu peste 160 de selecții în naționala României, Paula Ungureanu a câștigat 7 titluri cu CSM București și a fost medaliată cu argint și bronz la Campionatul Mondial (2005, 2015) și bronz la Campionatele Europene (2010).

CSM București ocupă locul secund în clasamentul grupei principale 2 și va juca, pe 10 februarie, în deplasare cu echipa germană Thuringer HC.