RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

L-au convins pe Tamaș! Cale întoarsă făcută de fundașul dorit de Craiova

Fotbalistul a fost surprins astăzi în fața hotelului deținut de Ionuț Negoiță, acolo unde a negociat o întoarcere la Dinamo. 

Chiar dacă viitorul este incert la gruparea din Ștefan cel Mare, fotbalistul de 36 de ani nu se sperie deloc. Așa se explică vizita făcută la RIN în această dimineață, acolo unde Tamaș a discutat despre o revenire în Ștefan cel Mare după 11 ani. Acesta este liber de contract după despărțirea de Astra și părea la un moment dat mult mai aproape de a ajunge în Bănie, Craiova arătându-se interesată de serviciile sale. Conform prosport.ro, fostul jucător al naționalei trebuie să dea un răspuns cât mai curând la oferta făcută de oficialii roș-albilor.

Foto: prosport.ro

„Există interes din partea lui Dinamo. Voi vedea în perioada următoare ce decizie iau”, a confirmat Tamaș negocierile cu gruparea finanțată de Ionuț Negoiță. 

Fundașul a trezit interesul celor de la Dinamo, dar nu și pe al lui Gigi Becali, care a refuzat din start varianta unei posibile reîntoarceri a acestuia la FCSB.

„Tamaș e valoros și poate juca, dar nu. E un om extraordinar, om valoros, dar la mine la echipă nu are ce căuta un jucător care nu respectă disciplina, nici dacă e Maradona”, a fost reacția latifundiarului din Pipera zilele trecute.

CITEȘTE ȘI –>> Costel Gâlcă și-a decis viitorul: “Am discutat mult cu patronii în ultima perioadă”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare