RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Kylian Mbappe, sfătuit de o româncă să nu plece de la PSG! ”Kylian, rămâi în Franţa!”

Curtat tot mai intens de Real Madrid și Liverpool, Mbappe este sfătuit de Roxana Mărăcineanu să nu părăsească, la vară, campionatul din Franța. 

Roxana Mărăcineanu este în prezent ministrul Sportului din Franţa. În cadrul unei emisiuni, aceasta a declarat că ar fi dezamăgită dacă starul de 22 ani ar pleca de la de PSG.

Este bine să-l văd jucând aşa. Kylian, rămâi în Franţa! Vrem să te vedem în continuare jucând aşa. Noi, publicul, avem nevoie de tine. PSG are nevoie de tine. Tinerii sportivi şi tinerii fotbalişti trebuie să aibă exemple şi modele, sunt cuvintele doamnei în vârstă de 45 ani, citată de RMC Sport.

Viitorul jucătorului cotat la 180 milioane euro nu este sigur. Actuala sa perioadă de contract expiră în iunie 2022 și încă nu a semnat prelungirea înțelegerii cu clubul francez.

Kylian Mbappe. Foto: Profimedia

Născută la București, Roxana Mărăcineanu s-a mutat în Franța în 1984 împreună cu familia. A continuat să practice înotul, sport în care a obținut și o medalie de argint la JO 2000, când a concurat pentru țara în care a emigrat. Din 2018 este ministrul Sportului din Franţa.

Roxana Maracineanu . Foto: Panoramic/Bestimage /Profimedia

CITEȘTE ȘI –>> Echipa săptămânii în UEFA Champions League! Ce club are cei mai mulţi jucători

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare