Kobe Bryant, ultimul mesaj: “Uneori, să câştigi înseamnă să te învingi pe tine însuţi!”

kobe-bryant

Fanii lui Kobe Bryant au avut parte de un moment emoţionant la două luni după dispariţia uriaşului baschetbalist. Pe contul de Instagram al lui Bryant a apărut un mesaj, şi nu a fost vorba despre o eroare.

Soţia lui Kobe, Vanessa, a anunţat lansarea unei cărţi la care legenda lui LA Lakers a contribuit.

„The Wizenard Series”, realizat în colaborare cu autorul Wesley King, este o colecţie de poveşti în care se împletesc iubirea lui Kobe Bryant pentru baschet și celebra serie „Harry Potter”. Cartea a fost destinată copiiilor pasionaţi de sport, care ar putea găsi inspiraţie în paginile poveştilor.

“Uneori, să câştigi înseamnă să te învingi pe tine însuţi!” – este motto-ul primului sezon al proiectului.

Kobe Bryant a încetat din viață pe 26 ianuarie 2020 în urma unui accident de elicopter. În tragedie s-au prăpădit nouă persoane, printre care și una dintre fiicele fostului sportiv. Gianna avea doar 13 ani.

Kobe Bryant, considerat unul dintre cei mai buni baschetbaliști din istorie, a jucat în NBA între 1996 și 2016, doar pentru Los Angeles Lakers. 

A câștigat cinci titluri în NBA, fiind ales de două ori cel mai bun jucător al sezonului. Este al patrulea cel mai bun marcator din istoria NBA, depășindu-l pe Michael Jordan.

Mai mult, Bryant este unul dintre cei şapte jucători din istorie care au marcat peste 30.000 de puncte în carieră în liga profesionistă nord-americană de baschet.

Spynews.ro