VIDEO | Klopp s-a luat de un jurnalist după un nou pas greșit făcut de Liverpool: “Crezi că ne jucăm pe PlayStation?”

Liverpool a pierdut primul loc în Premier League după remiza cu rivala Everton (0-0), iar Jurgen Klopp și-a pierdut răbdarea la finalul derby-ului.

Germanul s-a luat de un jurnalist care l-a întrebat dacă Liverpool are nevoie de un atacant.

Pentru prima oară din decembrie 2015 încoace, Liverpool nu a reușit să marcheze în două deplasări consecutive în Premier League.

“Sunt foarte dezamăgit de întrebarea ta. Chiar m-ai dezamăgit. Este fotbal aici, nu ne jucăm pe PlayStation. Crezi că nu ne-am asumat sufieciente riscuri în acest meci? Asta vrei să mă întrebi? Trebuie să-ţi spun că întrebarea ta mă dezamăgeşte.

Crezi că ne-ar mai fi trebuit un atacant doar că să-i speriem? Te întreb din nou, crezi că ne jucăm pe PlayStation? Aduci un atacant şi totul se schimbă? Lucrurile nu merg chiar aşa. Suntem o echipă destul de ofensivă. Mai sunt nouă etape de jucat, nu ne pierdem capul, aşa cum se pare că ai făcut tu”, a tunat Klopp.

Au mai rămas 9 etape în Premier League, iar echipa lui Klopp mai are de jucat doar patru meciuri în deplasare. În ceea ce privește derby-urile, Liverpool le va întâlni pe Tottenham (acasă) și Chelsea (acasă), în timp ce meciurile grele ale lui City sunt cu Manchester United (deplasare) și Tottenham (acasă).