Klopp, enervat la o culme de o decizie a UEFA! Un alt antrenor a dezvăluit nemulțumirea neamțului

Carlo Ancelotti a făcut publică o discuție pe care a purtat-o cu managerul lui Liverpool după întreruperea sezonului de Premier League în urmă cu două săptămâni. 

Dincolo de faptul că această pauză forțată poate duce inclusiv la anularea actualei stagiuni, în care cormoranii sunt atât de aproape de titlu, Klopp nu poate trece cu vederea un alt aspect. Deloc de neglijat având în vedere că echipa sa a părăsit Champions League după episodul pe care îl invocă omul care îi pregătește pe Salah & Co. Unul dintre ultimele meciuri jucate pe continent înaintea vacanței fotbalistice premature a fost returul optimilor Ligii în care Liverpool a fost învinsă de Atletico, partidă care s-a disputat cu tribunele arhipline.

“Klopp mi-a spus că disputarea acelei partide în asemenea condiții a fost un act criminal. E ultima mea preocupare acum fotbalul. Dacă putem încheia sezonul, e bine, dacă nu, amin. Sunt prostii să afirmi că e nevoie de trei săptămâni de pregătire. Pregătirea e un mit fals. Vara, după opt zile, călătorim deja în Orient sau în Statele Unite. Ne antrenăm jucând. Important este ca data de restart a stagiunii să fie aceeași pentru toți” e de părere Carlo Ancelotti, managerul lui Everton.

carlo ancelotti napoli

Fostul câștigător al Ligii Campionilor crede că această criză va avea repercursiuni adânci și asupra fotbalului.

“Trăim o viață cu care nu eram obișnuiți și care ne va schimba mult. Sper să ne schimbe pe toți, începând cu fotbalul. Economia se va schimba la toate nivelurile, drepturile tv vor avea o valoare mai mică, jucătorii și antrenorii vor câștiga mult mai puțin, biletele nu vor mai fi scumpe pentru că nici oamenii nu vor mai fi plătiți cu atâția bani. Să ne pregătim pentru o contracție generală” încheie italianul interviul oferit Corriere dello Sport.

CITEȘTE ȘI –>> Recordul incredibil stabilit în plină pandemie de coronavirus! La ce s-a gândit un cuplu sud-african