RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Kerber a impresionat în meciul cu Halep! „Mereu trebuie să joci la maximum contra ei”

Angelique Kerber (locul 5 WTA) a învins-o pe Simona Halep (7 WTA) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Eastbourne. Pe iarba britanică, germanca a reușit unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon și i-a dat puține șanse româncei.

Kerber s-a impus cu 6-4, 6-3, după o oră și 13 minute de joc. Angelique a cedat serviciul de numai două ori și a impresionat la retur, reușind și lovitura zilei la Eastbourne.

Kerber (31 de ani) are cifre fantastice pe iarbă în ultimii șapte ani: 58 de victorii și 15 înfrângeri.

Sunt foarte fericită de jocul meu astăzi. Să joci împotriva Simonei e mereu o misiune dificilă, știu că trebuie să evoluez la cel mai înalt nivel. Este o jucătoare extraordinară, o campioană, a câștigat atât de multe în ultimii ani. Am încercat să mă concentrez pe jocul meu și să fac un meci bun pe iarbă.

Este minunat să revin aici. Am atâtea amintiri superbe de pe aceste terenuri, atmosfera, susținerea din partea spectatorilor. De aceea sunt foarte fericită că am ajuns din nou în semifinale și sper că voi juca bine mâine„, a spus Angelique Kerber la finalul partidei.

Simona Halep (27 de ani) a participat la Eastbourne pentru a se acomoda pe iarbă înainte de Wimbledon (1-14 iulie), al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare