Transferat de Manchester United pentru 105 milioane de euro în 2016, Paul Pogba este aproape de revenirea la Juventus. Italienii sunt gata să îl ofere la schimb pe Paulo Dybala şi o diferenţă de 50 de milioane de lire. 

După patru sezoane încheiate cu patru titluri câştigate la Juventus, Paul Pogba s-a întors la Manchester United în 2016. Suma de transfer de 105 milioane de euro a fost un nou record în lumea fotbalului la acea vreme. După doi ani, Pogba este dorit cu insistenţă înapoi de campioana Italiei. Relaţiile reci cu Jose Mourinho şi oferta fabuloasă a lui Juventus ar putea duce la materializarea transferului în această iarnă.

Pogba şi Dybala au fost coechipieri la Juventus

Englezii de la Daily Mail scriu că italienii îl oferă pe Paulo Dybala şi o diferenţă de 50 de milioane de lire pentru transferul lui Pogba. Şi mijlocaşul din Uruguay este nemulţumit la Torino. După ce a marcat 26 de goluri în sezonul trecut, Dybala a prins un tricou de titular doar de două ori în actuala stagiune. După transferul lui Ronaldo, Dybala prinde din ce în ce mai greu primul unsprezece în echipa lui Massimiliano Allegri.