După ce anul trecut a realizat un tun pe piața transferurilor prin aducerea lui Cristiano Ronaldo, Juventus pregătește înca o lovitură.

Torinezii sunt pregătiți să îl convingă pe Pep Guardiola să îi părăsească pe cei de la Manchester City pentru a începe o aventură la Juventus, potrivit celor de la Sport Mediaset.

Sursa citată precizează ca Guardiola ar fi omul potrivit pentru Juventus în viziunea oficialilor clubului, însă Guardiola are contract cu City până în anul 2021 și un salariu de peste 20 de milioane de euro pe an și e greu de crezut că i-ar putea părăsii pe „cetățeni” în acest moment.

Imagini pentru guardiola

În cazul în care Guardiola reușește să câștige Liga Campionilor cu Manchester City și totodată campionatul Angliei, este greu de crezut că acesta ar putea să plece, dar torinezii vor începe negocierile pentru a-l convinge pe fostul tehnician de la Barcelona și Bayern Munchen să accepte o nouă provocare.

Spaniolul este la al treilea sezon pe banca lui Manchester City, echipă cu care sezonul trecut a stabilit un număr record de puncte în Premier League: 100. A câştigat 3 titluri şi 2 Ligi ale Campionilor cu Barcelona şi 3 titluri consecutive cu Bayern Munchen.