Presa din Italia are numai cuvinte de laudă despre Răzvan Marin!

Jucătorul român a semnat pe 5 ani cu Ajax (din 1 iulie 2019 până pe 30 iunie 2024). Clubul olandez a plătit în schimbul fotbalistului suma de 12,5 milioane de euro celor de la Standard Liege.

Jurnaliștii de la Calciomercato îl descriu pe Marin ca fiind ”unul dintre cei mai interesanți jucători din campionatul Belgiei” și ”urmașul lui Frenkie de Jong”. De asemenea, italienii au mai scris despre internaționalul român că ”bate loviturile libere precum Andrea Pirlo”.

„În acest sezon, a jucat 28 de meciuri în campionat, are 5 goluri şi 5 pase decisive, și este unul dintre cei mai interesanţi jucători din campionatul Belgiei. Ajax a decis să investească în el şi l-a ales ca urmaş al lui de Jong, viitorul fotbalist al Barcelonei.

Răzvan Marin e un mijlocaş central care are personalitate şi fantezie, demonstrând şi o bună viziune a jocului, atât la pasele lungi, cât şi la cele scurte. Acesta foloseşte în special piciorul drept. Un alt lucru în favoarea lui sunt loviturile libere. El a fost comparat cu Andrea Pirlo.” au scris italienii de la Calciomercato despre Marin.

Foto: Captură calciomercato.com

Citește și Ce a spus antrenorul lui Villarreal, după debutul lui Andrei Rațiu