Tehnicianul Jurgen Klopp nu consideră o surpriză faptul că echipa sa Liverpool a ajuns în finala Ligii Campionilor, ce va avea loc în această seară, de la ora 21.45, fiind de părere că gruparea engleză a realizat şi poate realiza în continuare lucruri măreţe.

„Nimeni nu se aştepta ca noi să fim aici, dar suntem pentru că suntem Liverpool. Acest club are în ADN-ul său ceea ce poate duce la lucruri măreţe. Sunt destul de sigur că în secundele dinaintea meciului Real Madrid va fi mai încrezătoare decât noi, dar meciul nu se termină în acele secunde, doar începe. Sunt fericit să fiu aici, cu acest grup de jucători. Ei au luptat încredibil de greu ca să fie aici. Merită şi sunt mândru cu adevărat”, a declarat Klopp, potrivit BBC.

Klopp este în funcţie de la Liverpool de mai mult timp faţă de Zinedine Zidane la Real Madrid. Francezul a câştigat un titlu în Spania şi două trofee ale Ligii Campionilor de când a preluat formaţia madrilenă, în ianuarie 2016. Numit în funcţie cu trei luni mai devreme, germanul este în căutarea unui trofeu important cu Liverpool.

„Eu sunt mai de mult timp la Liverpool decât e el la Madrid şi Real poate câştiga al trilea trofeu al Ligii Campionilor la rând. I-am văzut echipa jucând de numeroase ori şi este un fotbal fantastic. Zidane a fost un luptător toată viaţa”, a spus germanul.

Finala Ligii Campionilor, între Real Madrid şi FC Liverpool, va avea loc sâmbătă, de la ora 21.45, pe Stadionul Olimpic din Kiev.