JUDO | Vlăduţ Simionescu, medalie de bronz la Grand Prix-ul din Antalya

Judoka Vlăduţ Simionescu a obţinut, astăzi, 7 aprilie, medalia de bronz la categoria plus 100 de kilograme, la Grand Prix-ul din Antalya.

Sportivul român a ajuns în semifinale, însă a pierdut cu olandezul Roy Meyer. Vlăduț Simionescu a intrat în recalificări și a luptat pentru medalia de bronz cu brazilianul David Moura.

“A fost un meci foarte greu, am luptat cu numărul trei din categorie. A fost un meci greu, un meci tactic, în care am fost condus, dar am reușit să îmi păstrez concentrarea și până la final am întors rezultatul și am câștigat”.

Este un rezultat care mă apropie foarte mult de obiectivul meu principal, acela de a mă califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sper să reușesc să mă calific până se termină perioada de calificare și medalia aceasta cu siguranță mă va ajuta.”, a declarat Vlad Simionescu pentru Realitatea TV.

vladut simionescu

Vineri, 5 aprilie, judoka Andreea Chițu s-a impus în cadrul IJF World Judo Tour, după ce a trecut în finală de sportiva mongolă Urantsetseg Munkhbat, campioană mondială 2013 şi vicecampioană în 2017.