RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Jucătorul interzis de Becali la FCSB pentru relația pe care o avea: „Să se despartă, dacă nu, nu mai joacă!”

Fost jucător la FCSB în perioada 2010-2012, Mihai Răduț (30 de ani) a dezvăluit motivul pentru care nu a prins foarte multe minute în tricoul „roș-albastru”.

Actualul mijlocaș al Astrei Giurgiu a povestit cum din cauza relației cu Gina Pistol (38 de ani), care nu avea o imagine bună în conducerea clubului, nu era lăsat să joace la echipa finanțată de Gigi Becali.

 

 

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri.”, a spus Mihai Răduț pentru Gazetă.

Răduț crede ca existau prejudecăți din cauza relației pe care o avea cu Gina Pistol și a look-ului pe care îl afișa.

„Da, noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știau ca erau discuții. <<Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!>>. Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. <<Să își dea barba jos dacă vrea să joace!>>. Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău fac! Dacă m-ar afecta… Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument…

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina, a povestit mijlocașul Astrei pentru Gazetă.

După o relație ce a durat 7 luni, Mihai Răduț și Gina Pistol s-au despărțit la sfârșitul anului 2012.

VEZI ȘI LIVE BLOG | CFR Cluj și-a aflat adversara din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare