Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a dezvăluit că zilele următoare se va lua o decizie în privința transferului lui Iulian Cristea la FCSB! 

Jucătorul a semnat deja din vară (perioadă în care devenea liber de contract) o înțelegere cu FCSB. Situația echipei l-a făcut pe Gigi Becali să insiste cu transferul imediat al fotbalistului. Patronul formației roș-albastre vrea să ofere 150.000 pentru ca Iulian Cristea să ajungă de acum în lotul formației din Capitală.

”Gaz Metan ar trebui să profite de pe urma creșterii lui Cristea. Zilele astea vom lua o decizie în privința transferului!” a declarat Edi Iordănescu după înfrângerea de la Poli Iași.

Fotbalistul a jucat toate cele 90 de minute în partida cu formația antrenată de Flavius Stoican.

Ce a declarat impresarul fotbalistului? ”Încercăm acum. Chiar am stat puțin de vorbă și cu Edi Iordănescu. Patronul a făcut ofertă de 150.000 de euro, acum așteptăm. Ar trebui să se găsească un numitor comun. Jucătorul e tânăr, nu va mai fi concentrat sută la sută la Mediaș. Nici nu are cum. El va încerca să dea totul în continuare, dar inconștient se va gândi la FCSB.” a dezvăluit Anamaria Prodan la DigiSport în urmă cu câteva zile.

700.000 de euro este cota de piață a lui Cristea, potrivit transfermarkt.com.

FCSB va juca pe teren propriu cu FC Hermannstadt. Dacă vor câștiga, roș-albaștrii se vor apropia la 3 puncte de liderul CFR Cluj.