Jucătorul de pe lista lui Becali, dorit de Werder Bremen! “Nu pleacă fără 1,5 milioane de euro!”

FCSB îl doreşte pe Andrei Chindriş, de la FC Botoşani, însă fundaşul în vârstă de 21 de ani ar putea avea o destinaţie total diferită. Werder Bremen şi-a trimis scouterii chiar la meciul cu FCSB.

Valeriu Iftime a confirmat interesul echipei din Bundesliga pentru internaţionalul de tineret de la FC Botoşani. Finanţatorul moldovenilor ezită însă să îşi cedeze jucătorul, mai ales după ce a vândut doi fundaşi centrali, pe Burcă şi Miron, în ultima perioadă.

Eu am o înțelegere cu Andrei și i-am spus că îi voi da drumul la vară, dar voi face acest lucru doar pentru o ofertă avantajoasă. Însă, sub 1.500.000 de euro nu stau de vorbă cu nimeni. Cei de la Werder au stat la meci cu președintele meu, Anton Heleşteanu. 

M-am salutat și eu cu ei, dar ca să fiu foarte sincer eu le-am transmis să îmi facă o ofertă scrisă ca să știu despre ce vorbim. Se ocupă și Florin Vulturar. Totuși sunt cu inima îndoită, deoarece nu vreau să îmi slăbesc echipa. Vreau să jucăm și noi în premieră în grupele Europa League. Eu știu că îl vrea și Gigi Becali, dar cămașa mea este destul de scumpă și nu am de gând să îmi dau marfa pe bani puțini”, a declarat Iftime.

Născut la Cluj-Napoca, Andrei Chindriş a ajuns la FC Botoşani în 2017 şi a mai evoluat sub formă de împrumut la Academica Clinceni şi Ştiinţa Miroslava.

Chindriş este evaluat pe site-urile de profil la 650.000 de euro.