Olimpiu Moruţan a prins doar trei meciuri ca titular în primele 21 de etape din Liga 1. Mijlocaşul de la FCSB vrea să profite de numirea lui Mihai Teja în locul lui Nicolae Dică.

Moruţan şi Teja au mai colaborat pentru o scurtă perioadă la Universitatea Cluj, în Liga a 2-a. Prezent la vizita medicală, mijlocaşul s-a declarat încântat de instalarea lui Teja în funcţia de antrenor principal la FCSB.

„Acum nu mai contează cine este antrenor, trebuie să facem un grup aici, să fim foarte uniţi şi anul acesta să câştigăm campionatul. În anul în care a antrenat la Universitatea Cluj m-a şi debutat şi îi mulţumesc pentru această cale. Este un antrenor foarte bun. Trebuie să-i demonstrez la antrenamente şi după aceea la meciuri că sunt un jucător care are calităţi şi pot să joc titular”, a declarat Moruţan.

Moruţan a fost unul dintre motivele pentru care Nicolae Dică a fost îndepărtat de la FCSB. Introdus la pauză în meciul cu CFR Cluj (scor 0-2), Moruţan a fost apoi înlocuit, decizie care a stârnit mânia finanţatorului Gigi Becali.