Jucătorul care poate aduce un plus echipei naționale: “Dacă joacă un sfert de oră, avem valoare adăugată”

Meciul dintre FC Botoşani şi FCSB, din etapa a 25-a a Ligii 1, s-a terminat cu victoria ,,roş-albaştrilor”, scor 2-0.

Golurile partidei disputate în Moldova au fost marcate de Florin Tănase, în minutul 55 şi Darius Olaru, în minutul 66, după ce prima repriză a fost una mai strânsă.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani s-a declarat dezamăgit de jocul echipei pregătită de Marius Croitoru în meciul cu FCSB. Cu toate acestea finanțatorul formației din Moldova a rămas impresionat de fostul său jucător, Olimpiu Moruțan și crede că mijlocașul roș-albaștrilor ar trebui să joace la echipa națională condusă de selecționerul Mirel Rădoi.

“Eu îl văd și acum. Moruțan trebuie joace în orice echipă. Dacă joacă un sfert de oră la națioanală, poate avea valoare adăugată. El e de valoarea lui Stanciu, adică sunt doi fotbaliști care pot facă jocul.

OlimpiuMorutan

E mai inteligent și mai fin în driblinguri. E mai inteligent în pase, se poate descurca pe spații aglomerate” a declarat Valeriu Iftime pentru PRO X.

Valeriu Iftime a vorbit și despre ultimul transfer pe axa FC Botoșani-FCSB, Denis Haruț, acesta nu întelege de ce fostul fundaș al moldovenilor este mereu schimbat deși are evoluții bune pentru echipa condusă de Toni Petrea.

“El a jucat foarte bine. A venit copilul și m-a salutat. Întâmplarea a fost eram la un interviu. Zâmbea, e același copil frumos. Nu l-am văzut schimbat deloc. Bravo lui! Nu îl demotiveaza comportamentul de acolo.

fcsb harut

Eu sunt convins va face ce trebuie pentru el în viață, și pentru FCSB, și pentru FC Botoșani. Asta nu întrebați pe mine. Știți voi cine face schimbări la FCSB. Chiar nu știu, a declarat Iftime pentru sursa citată.

Citește și Valeriu Iftime, resemnat după eşecul cu FCSB: ,,Am sentimentul că nu puteam mai mult”