Jucătorii lui Dinamo nu au liniște înainte de partidele decisive din play-out: “Sunt foarte multe probleme la club!”

Dinamo nu se regăsește nici în acest sezon de Liga 1, iar viitorul echipei este unul incert în momentul de față!

Formația din Ștefan cel Mare traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, iar salvarea de la retrogradare a ajuns să fie pe ordinea de zi a conducătorilor clubului. Dinamo a ajuns la 12 meciuri fără succes în Liga 1 și are șanse reale de a părăsi prima scenă a fotbalului românesc, în cazul în care elevii lui Dușan Uhrin Jr. nu vor reuși să găsească drumul victoriilor în ultimele dueluri din play-out.

Rămas unul dintre oamenii de bază ai formației, portarul Mihai Eșanu este accidentat în momentul de față, astfel că nu își poate ajuta coechipierii în această perioadă grea. Goalkeeper-ul în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că se simte mai bine, semn că este aproape de o revenire între buturile echipei. Cu toate acestea însă, Eșanu a mărturisit că există în continuare probleme în club, iar acest lucru îi afectează pe jucători.

esanu dinamo

Mă simt bine! Sunt bine, atât vreau să zic. Vorbiți mai bine cu Mario, că știe foarte bine situația mea. Și așa sunt foarte multe probleme la club. Știu eu ce se întâmplă la club, a declarat Mihai Eșanu, potrivit Fanatik.

Mihai Eșanu a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai dinamoviștilor în acest sezon, paradele sale dovedindu-se de mai multe ori providențiale pentru echipa sa. Locul acestuia între poarta “alb-roșilor” a fost în ultimele meciuri de norvegianul Gudmund Kongshavn (30 de ani), adus în “Groapă” după plecarea lui Thomas Mejias și a lui Rene Hinojo.

Citește și Actuala conducere a lui Dinamo, mesaj pentru contestatari: “Este ușor să lovești în cei care fac sacrificii!”