FCSB a pierdut șefia clasamentului în România și a fost eliminată din optimile Cupei României de Dunărea Călărași.

Vicecampioana României se confuntă, în continuare, cu mari probleme de lot, însă veteranul Filipe Texeira nu concepe ca echipa sa să mai facă pași greșiți. Altfel, FCSB e în pericol să piardă și în acest sezon titlul.

Înaintea meciului, de mâine seară, cu Astra Giurgiu, portughezul a declarat că este bucuros că își va revedea colegii de la fosta echipă și a dat asigurări că în vestiarul roș-albaștrilor este liniște. Chiar dacă vor juca cu o formulă improvizată, Teixeira vrea cu orice preț să câștige toate cele trei puncte puse în joc:

„O să fie frumos, mă întâlnesc cu foştii mei colegi, se liniştesc toate şi sper să facem un meci bun. La Steaua este presiune mare, pentru că este cel mai mare club din România şi aşa este normal să fie. La noi, în vestiar, este linişte, suntem uniţi, suntem împreună de mai bine de un an şi formăm un grup foarte bun.

Avem multe probleme de lot, dar avem jucători de calitate, avem un lot numeros şi nu trebuie să căutăm scuze dacă nu câştigăm acest meci. Nici dacă nu luăm titlul nu avem scuze. Nici anul trecut nu am câştigat şi nu avem scuze” , a declarat Filipe Teixeira.