FCSB s-a calificat cu emoții în optimile de finală ale Cupei României, după victoria cu 1-0 împotriva Unirii Alba Iulia. Jucătorii formației de liga a treia nu au fost impresionați de forma fizică a componenților vicecampioanei României.

La Zlatna, Raul Rusescu a înscris în minutul 85. Florin Tănase a ratat un penalty în minutul 90+2. Rezumatul partidei poate fi urmărit aici.

I-am simțit din teren foarte moi pe cei de la FCSB. În prima repriză au fost foarte moi. Nu ne așteptam să întâlnim o echipă atât de moale din punct de vedere fizic. Am fost peste ei în prima repriză, însă au jucători de calitate și s-a văzut asta în a doua repriză. Și noi am picat fizic, s-a văzut că în minutul 70 erau unii dintre noi care nu mai puteau să alerge„, a declarat Răzvan Ivan la DigiSport.

Fundașul Unirii Alba Iulia consideră că FCSB putea fi eliminată din Cupa României.

Noi am făcut o partidă bună. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru prestația pe care au avut-o. Am sperat până în ultimul moment că vom intra în prelungiri. Puteam să dăm și gol la ocazia lui Mureșan, dar asta este. Am avut și neșansă. Se puteau întâmpla multe. Am pornit cu a doua șansă, dar la pauză puteam să avem prima șansă. Am spus și în vestiar, am vorbit între noi că putem să eliminăm FCSB. Am zis că e doar o diferență de ligi între noi și atât. A picat acel gol pe final, care ne-a demoralizat. Jucasem foarte bine până în acel moment„, a mai precizat Răzvan Ivan.

Discuțiile privind pregătirea fizică la FCSB au fost intense în ultima perioadă. Ilie Dumitrescu a declarat că jucătorii nu au o condiție fizică bună, finanțatorul Gigi Becali i-a dat dreptate, dar antrenorul Nicolae Dică s-a apărat cu ajutorul unor date statistice privind numărul de kilometri alergați de către jucători.