Dinamo joacă ultimul meci al anului la Giurgiu. Prețul unui bilet la meci pentru fanii dinamoviști a fost stabilit de conducerea Astrei la 50 de lei. Jucătorii lui Rednic sunt dispuși să le cumpere bilete suporterilor, numai să vină la meci. 

Dinamo este în criză de puncte, iar sprijinul suporterilor este esențial. La ultimul meci din acest an, cel de la Giurgiu, prețul unui bilet pentru fanii câinilor este de 50 de lei.

„Vreau să rog suporterii dinamoviști să fie în număr cât mai mare alături de noi la Giurgiu. Bineînțeles că am văzut că cei de la Astra au pus biletele foarte scumpe, nu înțeleg de ce. Dacă este nevoie, cu mare drag, le cumpărăm noi. Dacă ei vor să vină în număr cât mai mare, cu siguranță vom face chetă și le vom cumpăra bilete, nu este niciun fel de problemă.

Nu înțeleg de ce se face acest lucru, stadioanele sunt goale și cred că fanii ar trebui să fie alături de noi să ne încurajeze, nu să-i facem să stea acasă. Era un fotbal mai frumos cu tribunele pline așa cum era înainte. Dar din păcate, aștia sunt oamenii, nu avem ce să facem”, a spus Dan Nistor pentru gsp.ro.

Partida Astra Giurgiu – Dinamo este programată joi, de la ora 20.00.