RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Jucătorii de tenis încep să „clacheze” în Australia: ,,Este ca o închisoare, dar cu wi-fi!”

Roberto Bautista Agut (Nr. 13 ATP) a vorbit despre condițiile stricte impuse de organizatorii de la Australian Open.

Organizatorii de la Australian Open au impus măsuri foarte stricte pentru sportivii care vor ajunge la Melbourne sau Adelaide, înainte de începerea turneului. Aceștia au stabilit ca atât cei din circuitul ATP, cât și din WTA, să ajungă în Australia până pe data de 17 ianuarie, urmând ca mai apoi toți participanții să intre în perioada de 14 zile de izolare.

Tenismenul spaniol este de părere că restricțiile impuse de australieni sunt prea stricte și că se simte ca într-o închisoare cu internet.

„Poţi lucra în cameră, dar nu este acelaşi lucru. Sunt foarte, foarte tensionat şi nu îmi pot imagina două săptămâni aşa. Este foarte greu. Trebuie să lucrez mult din punct de vedere mental. Este ca o închisoare, dar cu wi-fi.

Aceşti oameni nu au nicio idee de tenis şi de terenuri de antrenament şi este un dezastru complet. Nu Tennis Australia controlează totul, ci Guvernul”a comentat Bautista Agut.

Turneul de la Australian Open 2021 este programat să se dispute în perioada 8-24 februarie, cu trei săptămâni mai târziu față de cum se desfășura în mod normal, asta din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și VIDEO | Interviu “în condiții extreme” cu Simona Halep: “Vom fi aici în fiecare dimineață!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare