RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Jucătorii de la Dinamo își cer banii! „Nu suntem concentrați! Nu știu cine ne va plăti salariul”

Jucătorii de la Dinamo au boicotat meciul amical de azi cu FC Voluntari și au refuzat să se antreneze, din cauza restanțelor salariale de trei luni. Fundașul Ricardo Grigore a declarat că această situație incertă afectează concentrarea fotbaliștilor, dar este încrezător că rezultatele în play-out vor fi bune.

Meciul amical Dinamo – FC Voluntari era programat sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul ‘Anghel Iordănescu’ din Voluntari.

‘Câinii roșii’ au primit din nou promisiuni din partea conducerii că vor fi achitate salariile restante. Până acum, suporterii au plătit o parte dintre salarii, prin programul DDB.

Nu a fost nicio ceartă, niciun scandal, doar am discutat cu conducerea, nu s-a întâmplat nimic special. Toată lumea este fericită pentru că s-a ajuns la un numitor comun şi totul este în regulă. Cred că nu mi-am luat salariul de trei luni, nu ştiu sigur, pentru că ne-au băgat un salariu înainte de a începe pregătirea. Acum urmează să luăm săptămâna viitoare un alt salariu şi sper ca lucrurile să se rezolve şi să fie bine.

Am discutat cu domnul Bălănescu. Nu ne-a dat detalii, ne-a promis că banii se vor plăti săptămâna viitoare, totul va fi în regulă şi noi să ne concentrăm pe etapa care va urma, cu Chindia, pentru că este un meci foarte important şi trebuie să luăm cele trei puncte şi să avem acestă linişte financiară înainte de acest meci.

Până acum s-au ţinut de cuvânt, îi mai credem, aşteptăm să se rezolve lucrurile. Până acum acum tot ce ne-au promis, cei din galerie, cu salariul precedent, s-au ţinut de cuvânt, nu avem de ce să nu-i credem. Ni s-a spus că vom primi banii. Sincer să fiu, nu contează de la cine primim banii. Nu ştiu cine ne va plăti salariul. Suporterii fac parte din club, au acţiuni şi nu e nimic anormal să facă lucrul ăsta.

Nu am boicotat meciul împotriva Voluntariului. Am avut o discuţie cu conducerea, am decis să nu jucăm acest meci, pentru că nu eram concentraţi. Mă bucur că lucrurile au ajuns la un numitor comun şi toţi am fost pe acelaşi făgaş. Ne gândeam când ne intră banii şi am vrut să ştim mai clar când vor intra banii. Acum totul sper să decurgă aşa cum ni s-a promis.

Sunt încrezător că plecăm de la un moment zero, să scoatem maximum din ce a mai rămas din acest sezon, cu o prioritate foarte mare pe finala Cupa României. Eu nu cred că vom avea probleme cu retrogradarea„, a spus Ricardo Grigore pentru Telekom Sport.

Dinamo joacă luni, 15 iunie, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1.

CITEȘTE ȘI -> Jucătorii lui Dinamo, în grevă! Florin Prunea le ține partea: „Au dreptate 400 la sută”

CITEȘTE ȘI -> Dinamo – Chindia, SOLD OUT! Mobilizare exemplară a fanilor dinamoviști

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare