“Jucători nu aduce, salarii nu plătește!” Negoiță, pus la zid de o legendă dinamovistă

Fosta glorie dinamovistă Ion Pîrcălab (78 de ani) l-a criticat pe Ionuț Negoiță. Pîrcălab se teme că echipa din Ștefan cel Mare va retrograda. 

La Dinamo, apele sunt tulburi. Finanțatorul Ionuț Negoiță vrea să scape de Prunea și de Dănciulescu, sunt restanțe financiare, iar căpitanul Nistor a plecat la rivala Craiova.

901164 08 pircalab cp

„Nu e corect ce se întâmplă, pentru că Prunea și Dănciulescu sunt dinamoviști adevărați și ar trebui să fie lăsați în pace, să lucreze. 

E o schimbare mare de tot la Dinamo, resimt și eu asta. Noi eram o echipă unită, dinamoviștii erau dinamoviști, acum Dinamo e doar cu numele.

Ar trebui ca Negoiță să ia o hotărâre vizavi de acest club. Jucători nu aduce, salarii nu plătește, cum să fie o atmosferă bună? Oricum, e greu ca echipa să fie vândută. Nu vrea nimeni să ia un club cu atâtea datorii, o echipă fără stadion, fără nimic”, a spus Pîrcălab, pentru GSP.ro.

“Dinamo mai are 4 jocuri dificile, nu știu dacă poate să câștige vreunul, mă tem să nu ajungă să se bată cu Voluntari” – Ion Pîrcălab.