Jucătorii care puteau câştiga partida cu Armenia: ,,Ăştia nu au voie să lipsească din echipa naţională”

Armenia-România. Foto: Profimedia

România a fost umilită la Erevan miercuri, acolo unde a pierdut pentru prima dată în istorie cu Armenia, scor 2-3, după ce a condus cu 2-1.

Golurile partidei au fost marcate de către Spertsyan, în minutul 56, Haroya, în minutul 87 şi Barsegyan pentru Armenia, respectiv Cicâldău, în minutele 62 şi 72 pentru formaţia pregătită de Mirel Rădoi.

1 profimedia 0602586420
Foto: Profimedia

Gigi Becali, patron la FCSB, este de părere că România ar fi avut un puctaj mai bun după primele trei meciuri din campania de calificare, dacă în primul 11 ar fi fost folosiţi sei  ai în formă jucători ai fotbalului românesc. Becali mai spune că sunt câţiva jucători care nu ar trebui să lipsească din prima echipă a lui Rădoi.

,,Eu le fac cota la FCSB. Însă, cu ce jucători tineri avem noi în acest moment, trebuia să fim pe primul loc. Avem super-jucători, dar nu știm să profităm de ei. Putem bate și Germania, nu trebuie să ne mai temem atât.

gigi becali profimedia 0467998292 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Ce jucători? Păi, în primul rând, acum echipa națională trebuie să înceapă cu Mihăilă. El trebuie să joace meci de meci. Apoi, la prima echipă trebuie să mai joace Olaru, Moruțan, Cicâldău. Ăștia nu au voie să lipsească. Asta, dacă vrei o echipă puternică și echilibrată.

Dar, probabil că ei nu au valoare pentru echipa mare. Mirel știe mai bine. El este cel mai bun antrenor. Nu, de ce să demisioneze? Mirel e cel mai bun.

Ce, dacă a vrut Mutu jucători la tineret? Păi, noi ne luăm după Mutu? În loc să ne vedem de interesul național și să formăm o echipă puternică? Dar, eu nu mă pricep la fotbal, spun și eu așa ca suporter.”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

romania armenia dragomir scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Macedonia de Nord – 6 puncte
  3. Germania – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte
profimedia 0602585199 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

Citeşte şi Armenia – România, preliminarii CM 2022. “Tricolorii” au fost învinși pentru prima dată în istorie în Armenia