RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Juan Camara, ultimul avertisment pentru conducătorii lui Dinamo: ,,Dacă mâine nu văd banii în cont, plec”

Problemele financiare de la Dinamo nu şi-au găsit rezolvare nici în anul 2021, iar unii jucători nu au primit niciun ban de când au semnat cu gruparea din Ştefan cel Mare. 

Fotbaliştii echipei nu au primit niciun salariu din partea conducătorilor spanioli, iar cei ma mulţi dintre ei ar putea pleca în perioada următoare.

Printre cei care ar putea pleca de la echipă se numără şi spaniolul Juan Camara, care nu s-a prezentat astăzi la reunirea lotului dinamovist. Mijlocaşul este unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei în acest sezon.

Acesta le-a dat un ultimatum conducătorilor lui Dinamo pentru a nu pleca din Ştefan cel Mare. Doar 24 de ore îi mai aşteaptă cu banii pe oficialii clubului.

,,Dacă mâine nu văd banii în cont, plec.”, le-ar fi spus acesta unor apropiaţi, potrivit ProSport. Mijlocaşul de 26 încă aşteaptă o urmă de speranţă de la oficialii clubului, dar lucrurile par să fie deja foarte clare.

Juan Camara ar avea mai multe oferte de transfer din Liga 1, nu doar de la Universitatea Craiova.

În Bănie ar fi fost recomandat chiar de Cosmin Contra, cel care l-a antrenat la Dinamo pentru câteva luni. O vorbă bună pentru Camara ar fi pus şi Gică Craioveanu.

13 meciuri a jucat Camara pentru Dinamo în acest sezon competiţional şi a reuşit să înscrie două goluri.

600.000 de euro este cota mijlocaşuli de 26 de ani trecut şi pe la Barcelona, potrivut transfermarkt.com.

camara-vine-la-dinamo

Citeşte şi Dorin Şerdean reacţionează la acuzele suporterilor dinamovişti: ,,E noaptea minţii! Nu-i logic că am drept de semnătură?”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare