Juan Camara, acuzat de trădarea lui Dinamo: ,,Nu are caracter”

Juan Camara este noul jucător al celor de la Universitatea Craiova, după ce în această iarnă s-a despăţit de Dinamo Bucureşti, din cauza restanţelor financiare.

Cei de la Dinamo au rămas foarte dezamăgiţi de Juan Camara, care nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei în 2021 şi a ales să semneze cu o rivală a clubului din Ştefan cel Mare.

Juan Camara Craiova 3

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, spune că fotbalistului spaniol i s-a propus un nou contract la clubul susţinut de suporteri, însă oferta oltenilor a fost mult mai avantajoasă pentru Camara.

,,Când a fost nevoie să îşi arate dragostea faţă de club, procentul de jucători a fost foarte mic. De exemplu, eu am vrut ca Juan Camara să rămână la Dinamo, am discutat personal cu el. I-am oferit un contract foarte bun, dar nu l-a interesat!

Mario Nicolae Dinamo

În momentul de faţă, cei care au rămas în lot au caracter, au dat dovadă de ataşament. Jucătorii aduşi acum au venit pe salarii foarte mici şi foarte bune pentru club. Au înţeles situaţia în care e Dinamo şi vor să pună umărul ca să salveze clubul de la faliment.”, a declarat Mario Nicolae pentru Looksport.

13 meciuri a jucat Juan Camara pentru Dinamo în 2020, formaţie pentru care a reuşit să înscrie şi două goluri.

juan camara

Spaniolul ar putea debuta în tricoul Craiovei, vineri, la meciul cu Hermannstadt, din etapa a 24-a a Ligii 1.

600.000 de euro este cota mijlocaşului de 27 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Juan Camara Craiova 1

Citeşte şi BREAKING NEWS | Juan Camara este noul jucător al Craiovei! Anunţul oficial făcut de olteni