Joseph Akpala vrea deja să plece de la Dinamo! Scenariu incredibil: ,,Se dă accidentat”

Joseph Akpala a semnat cu Dinamo săptămâna trecută, iar după primul meci în tricoul echipei a fost aspru criticat pentru kilogramele în plus.

După doar o partidă jucată pentru Dinamo, Joseph Akpala s-ar fi accidentat la antrenamentul echipei lui Duşan Uhrin astăzi, după cum a susţinut şi Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo.

Joseph Akpala Dinamo

Chiar dacă oficialii lui Dinamo susţin că atacantul de 34 de ani s-a accidenat, situaţia fotbalistului din Ştefan cel Mare ar fi alta. Acesta nu şi-ar mai dori să evolueze pentru echipă, din cauza criticilor venite la adresa sa, după primul meci, în care s-a văzut că nu era pus la punct cu pregătirea fizică.

,,Akpala se dă accidentat! A fost foarte deranjat de comentariile care s-au făcut după debutul lui la Dinamo. N-ar mai vrea să joace până la finalul sezonului, își ia banii și este hotărât să plece în altă parte.

DinamoSaftica

Dacă staff-ul medical susține că e bun de joc, atunci de ce nu intră pe teren? El are ceva minor la gleznă și se leagă de acest aspect, însă poate evolua cu această problemă.”, susţin sursele celor de la ProSport.

150.000 de euro este cota de transfer în acest moment a lui Akpala, potrivit site-ului Transfermarkt.com. Atacantul în vârstă de 34 de ani a mai evoluat de-a lungul carierei sale profesionale pentru formații precum Bendel, Charleroi, Werder Bremen, Karabukspor, Clun Brugge, Oostende și Al-Faisaly.

104 goluri a marcat Akpala în Belgia, pentru Charleroi, Club Brugge și Oostende.

dinamo
Sursa foto- Credit BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR, Profimedia Images

Citeşte şi Probleme de lot la Dinamo! Jucătorul din atac pe care nu se poate baza Duşan Uhrin: ,,Pare ceva complicat”