FC Botoșani a suferit primul eșec din acest sezon, scor 1-4, cu CFR Cluj, iar Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, i-a lăudat pe elevii lui Dan Petrescu.

Pereira, Deac (”dublă”) și Alexandru Păun au marcat pentru campioana României, iar George Cîmpanu a punctat pentru formația moldavă.

Echipa antrenată de Marius Croitoru s-a descurcat excelent în acest sezon, însă CFR Cluj nu le-a dat nicio șansă moldovenilor: în minutul 37, scorul era deja 3-0. După meci, tehnicianul Botoșaniului a explicat că echipa sa a primit o adevărată lecție de fotbal din partea formației din Gruia. De asemenea, acesta le-a transmis elevilor săi să fie bărbați și să țină capul sus după înfrângerea suferită.

„Multe nu sunt de spus. E o lecţie pentru noi, practic am stat o repriză la mâna CFR-ului, care a marcat trei goluri. Ne-au predat o lecţie de fotbal, trebuie să acceptăm şi astfel de lucruri. Trebuie să fim bărbaţi şi în astfel de momente, nu doar când câştigăm. Eu unde joc, mă duc să câştig, dar azi CFR-ul a fost o echipă prea puternică!

La final, în cercul de la centrul terenului le-am spus că e o lecţie pentru noi, din care bărbaţii adevăraţi au ce învăţa. Trebuia să vină şi primul eşec” a declarat Marius Croitoru după meciul cu CFR, potrivit Digi Sport.

Vezi și VIDEO | Petrescu a făcut show după victoria cu Botoșani: „Trebuia să dăm 7-8 goluri! Se crede Regele României”