Joseph Akpala, ţinta ironiilor de la Dinamo: ,,Săracul, nici n-a apucat să facă două duşuri”

Joseph Akpala a sosit la Dinamo acum mai bine de o săptămână, iar după primul meci în tricoul echipei a fost aspru criticat pentru kilogramele în plus.

După doar o partidă jucată pentru Dinamo, Joseph Akpala s-a accidentat la antrenamentul echipei lui Duşan Uhrin de sâmbătă, după cum a susţinut şi Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo. Acum atacantul deja s-a operat la o clinică din Belgia din cauza unei leziuni a tendonului ahilian.

Joseph Akpala Dinamo

Robert Niţă, fost fotbalist la Steaua şi Rapid, a vorbit despre transferurile pe care le-a efectuat Dinamo în acest sezon, iar la adresa lui Akpala şi Magaye Gueye a presărat câteva ironii.

,,Să nu aducă iar vreunul ca ăsta, săracul, care a venit acum. N-a făcut nici măcar două duşuri că n-a apucat. L-a spălat ploaia o dată, că ploua când l-au prezentat şi s-a udat un pic pe sigla tricoului, pe emblemă, şi cam atât.

robert nita rapid

Acolo, cand Gueye a făcut duş cu domnişoarele, a fost cu descărcări electrice. N-aţi văzut că bolborosea apa?”, a declarat Robert Niţă, potrivit sport.ro.

150.000 de euro este cota de transfer în acest moment a lui Akpala, potrivit site-ului Transfermarkt.com. Atacantul în vârstă de 34 de ani a mai evoluat de-a lungul carierei sale profesionale pentru formații precum Bendel, Charleroi, Werder Bremen, Karabukspor, Clun Brugge, Oostende și Al-Faisaly.

104 goluri a marcat Akpala în Belgia, pentru Charleroi, Club Brugge și Oostende.

dinamo
Sursa foto- Credit BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR, Profimedia Images

Citeşte şi Probleme de lot la Dinamo! Jucătorul din atac pe care nu se poate baza Duşan Uhrin: ,,Pare ceva complicat”