Joe Biden a fost în București pentru a-l întâlni pe Ilie Năstase. Care a fost dorința președintelui ales al SUA

Ilie Năstase a dezvăluit că, în 2014, s-a întâlnit la București cu preşedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden. De altfel, Biden a ținut să-l cunoască pe fostul jucător de tenis.

Joe Biden este un fan al sportului alb și şi-a dorit o rachetă de tenis, iar Năstase i-a dăruit una cu care a jucat la US Open.

Dragă Ilie, îți transmit sincere mulțumiri pentru racheta norocoasă de Grand Slam. Dedicația, dragostea ta și contribuția la dezvoltarea tenisului sunt apreciate în întreaga lume.

Cadoul este un simbol veritabil al muncii, perseverenței și determinării pe care le-ai depus în carieră. Văd aceleași calități și la compatrioții tăi, iar Statele Unite se mândresc cu un aliat precum România. Din nou, mulțumesc pentru că te-ai întâlnit cu mine, dar și pentru cadou”, i-a transmis Joe Biden într-o scrisoare, potrivit Pro Sport.

biden

Mi-a trimis o scrisoare atât de frumoasă! Ai văzut, vorbește de prietenia dintre România și SUA! Acum vreau să îi scriu și eu o scrisoare și mă duc să îl vizitez la Casa Albă. Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg și eu la Casa Albă, a declarat Ilie Năstase pentru sursa citată.

“Nasty” a câștigat 58 de competiții la simplu, printre care se numără US Open în 1972 și Roland Garros în 1973.

Citește și – Adevărul despre confictul dintre Simona Halep și Ruxandra Dragomir. Firicel Tomai a spus tot