RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

„Jocurile Olimpice depind de rezultatele vaccinării!” Cât a cheltuit Bill Gates pentru vaccin

Miliardarul Bill Gates le-a spus japonezilor în ce condiţii vor putea să organizeze Jocurile Olimpice, amânate anul trecut din cauza pandemiei Covid-19.

Jocurile Olimpice sunt programate în perioada 23 iulie – 8 august. Competiţia a fost amânată vara trecută, însă miliardarul american este optimist. Fundaţia fondaturului Microsoft a donat în jur de 1,75 miliarde de dolari în lupta pentru combaterea virusului.

„Cred că în următoarele luni trebuie să urmărim progresele înregistrate. Consider că este încă posibil, dacă lucrurile merg bine. Dacă lucrurile nu merg bine, ar fi regretabil, însă facem tot posibilul pentru a ajuta ca aceste vaccinuri să fie aprobate şi să funcţioneze pentru întreaga lume” – a spus Gates în presa niponă.

La începutul acestei luni, Bill Gates i-a spus premierului japonez Yoshihide Suga, în cursul unei discuţii telefonice, că găzduirea cu succes a Jocurilor Olimpice de vară din acest an ar transmite un mesaj puternic restului lumii, informează Agerpres.

În vârstă de 65 de ani, miliardarul american s-a vaccinat şi el săptămâna trecută. Bill Gates a transmis un mesaj public după ce i-a fost administrată prima doză a vaccinului creat de Pfizer.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare