RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Joachim Low, prima concluzie după meciul de la București: “România este tehnic mai bună decât Islanda!”

Selecționerul Germaniei, Joachim Low, a vorbit despre duelul cu România, câștigat de nemți cu scorul de 1-0!

Reprezentativa din “Die Mannschaft” a obținut pe Arena Națională a doua victorie din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Selecționata condusă de Joachim Low este liderul grupei din care mai fac parte naționalele României, Islandei, Macedoniei de Nord, Armeniei, dar și cea din Liechteinstein.

Imediat după finalul partidei, Joachim Low a făcut o comparație între echipa condusă de Mirel Rădoi și cea a Islandei, primele două adversare ale nemților din această grupă. Low consideră că România este superioară nordicilor din punct de vedere al tehnicității, dar și a forței ofensive. Ulterior, selecționerul Germaniei a făcut și o scurtă analiză a duelului din această seară și este de părere că elevii săi puteau rezolva meciul înscriind al doilea gol în poarta lui Florin Niță.

profimedia 0601876283
Sursa foto: Profimedia Images

“România este tehnic mai bună decât Islanda, şi în atac. Noi am câştigat mult mingea, am avut faze bune, dar trebuie să criticăm felul în care ne-am folosit ocaziile. Am fi putut să ne facem misiunea mult mai uşoară înscriind al doilea gol. Am ales să fac schimbări târziu pentru că aveam jocul total sub control şi nu prea i-am permis României să aibă oportunităţi. Noi ne-am creat câteva, astfel că am fost bine aşezaţi şi nu era nevoie să facem schimbări”, a spus Joachim Low, potrivit uefa.com.

Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial din 2022

  1. Germania- 6 puncte
  2. Armenia- 6 puncte
  3. Macedonia de Nord- 3 puncte
  4. România- 3 puncte
  5. Islanda- 0 puncte
  6. Liechteinstein- 0 puncte

Citește și VIDEO | România nu i-a putut face față Germaniei! Rădoi&co s-au izbit de marele zid “Die Mannschaft”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare