RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Jerry Gane, noi săgeți către Pablo Cortacero: „Se trezește dimineața și spune lucruri aiurea!”

Haosul de la Dinamo se pare că se reflectă și în jocul elevilor lui Jerry Gane, care au pierdut pe teren propriu în fața celor de la Chindia Târgoviște, scor 0-1!

Antrenorul echipei, Jerry Gane, a vorbit despre confruntarea contra celor de la Chindia Târgoviște, dar și despre problemele deja foarte cunoscute de la formația din Ștefan cel Mare. Actualul tehnician al „câinilor” a ținut să le mulțumească din nou fanilor din DDB pentru ajutorul necondiționat, dar nu a uitat nici să îl atace din nou pe Pablo Cortacero, care promite în continuare că situația se va rezolva.

„Ei au profitat de faza fixă pe care au avut-o, au înscris și ăsta a fost meciul. Noi nu am avut ocazii și am pierdut un moment bun pentru moralul nostru. Instalația de încălzire trebuia pornită, nu se poate juca pe un asemenea teren. Jucătorii se pot accidenta pe un teren accidentat și se recuperează mai greu.

Ar trebui să avem un gazon foarte bun, dar este foarte greu. Nu este foarte ușor să aduci jucători în situația noastră, nu avem stabilitate la nivel de club și jucătorii știu asta. Cei din DDB fac eforturi pentru a stabiliza lotul, ca să nu mai plece jucători.

Deocamdată numai vorbe din partea lui Cortacero, probabil se trezește dimineața și spune lucruri aiurea. Din august, el n-a adus niciun euro aici. Noi ne sacrificăm în continuare, singurul sprijin este în DDB. Eu nu m-am gândit să renunț, încercăm cu toții să rămânem aici cât mai mult. O să vedem ce se mai întâmplă cu jucătorii săptămână asta!, a spus Jerry Gane, la finalul meciului cu Chindia.

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul 8 în ierarhia Ligii 1, cu 19 puncte acumulate după cele 17 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și Emil Săndoi, mulțumit după victoria împotriva lui Dinamo: “Este unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare