RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Jerry Gane are zilele numărate la Dinamo! Cine este favoritul suporterilor pentru preluarea echipei

Formația din Ștefan cel Mare a mai bifat un eșec în Liga 1, după 0-2 împotriva celor de la Astra Giurgiu, iar acest ultim rezultat se pare că i-a scos din sărite pe fanii „alb-roșilor”!

Dacă pe plan financiar lucrurile nu merg deloc în direcția dorită, iar Pablo Cortacero a dispărut de tot din peisajul clubului, Dinamo are probleme și din punct de vedere sportiv, acolo unde nu izbutesc să adune puncte. Cu gândul la câștigarea Cupei României, „câinii” nu reușesc să scape de emoțiile retrogradării, iar ultimele rezultate înregistrate i-au scos din minți pe suporterii echipei.

Potrivit ultimelor informații, în urma eșecului contra Astrei, fanii dinamoviști au reacționat vehement în mediul online la adresa echipei, dar și a antrenorului Jerry Gane, considerat unul dintre principalii vinovați pentru parcursul slab al formației din ultima perioadă. Suporterii „câinilor” îl vor pe Gheorghe Mulțescu pe banca tehnică a echipei, antrenor care a fost îndepărtat imediat de la echipă în momentul venirii noilor investitori spanioli.

Recent, suporterii-acționari de la Dinamo au anunțat că au achitat restanțele salariale către tehnicianul în vârstă de 69 de ani, care a decis să rămână în continuare în cadrul clubului, acceptând însă o diminuare a venitului.

SMURD-ul” a sărit în ajutorul formației din Ștefan cel Mare în mai multe rânduri, conducând echipa în patru mandate: 1990-1991, 2008, 2013 și ultimul în 2020, poate cel mai greu an din istoria clubului „alb-roșu”.

Citește și EXCLUSIV | Fostul fotbalist care înțelege perfect situația de la Dinamo: „Au fost momente din acestea și la Sportul”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare