Iuliu Mureșan, pregătit să se întoarcă în Liga 1: ”Mă simt în stare din toate punctele de vedere”

După despărțirea de Hermannstadt din vara lui 2020, Iuliu Mureșan e pregătit să se întoarcă în fotbalul românesc.

Fostul președinte de la CFR Cluj, ajuns acum la 67 ani, are planuri îndrăznețe și a mărturisit că a fost aproape de a ajunge în Liga 1, dar discuțiile nu s-au materializat. De profesie medic ortoped, Mureșan a declarat că se simte bine din toate punctele de vedere și abia așteaptă să revină în fotbalul românesc după o perioadă în care a stat departe de acesta.

iuliu muresan

„N-am de gând să mă retrag! Am luat o pauză, dar fizic și psihic mă simt în stare să revin în fotbalul românesc, din toate punctele de vedere. Am avut ceva discuții în ultima perioadă, au fost echipe din Liga 1, dar nu s-au concretizat.

Deși Liga 2 a devenit chiar mai atractivă decât prima ligă, n-am avut vreo ofertă de acolo și nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva, ca să fiu sincer”, a spus Iuliu Mureșan, pentru ProSport.

iuliu muresan

Iuliu Mureșan s-a făcut remarcat datorită perioadei în care a fost președintele celor de la CFR Cluj, între anii 2001 și 2018, cea mai de succes perioadă din istoria ardelenilor, cu multiple trofee și participări în cupele europene, inclusiv în UEFA Champions League.

CITEȘTE ȘI –>> Veste proastă pentru FCSB: ,,CFR Cluj va lua campionatul și în acest an”