CFR Cluj a câștigat meciul din deplasare cu FC Alashkert, scor 2-0, în prima manșă a turului trei preliminar din Europa League. Președintele grupării ardelene, Iuliu Mureșan, s-a declarat extrem de mulțumit de atitudinea jucătorilor.

La Erevan, atacantul George Țucudean a înscris ambele goluri ale campioanei României, în minutele 5 și 48.

Am avut mai multe probleme de sănătate astăzi, dar avem un lot bun care a compensat absențele. Sunt extrem de mulțumit că nu am primit gol. Ne-am concentrat, am jucat și am câștigat. Trebuie să ne pregătim serios, nu suntem încă în turul următor. Trebuie să câștigăm neapărat și acasă, pentru coeficient.

S-au schimbat multe lucruri sub comanda lui Conceicao. Determinarea este incomparabilă. Știe cum să gestioneze vestiarul și fiecare jucător în parte. E iubit de jucători, le place modul lui de antrenament și cum discută cu ei. S-a văzut de la primul meci. Avem un stil mai ofensiv, construim mai bine, marcăm.

S-ar putea să mai aducem niște jucători zilele astea, înaintea dublei cu Legia„, a declarat Mureșan la Look TV.

Meciul retur se va disputa joi, 16 august, la Cluj-Napoca, de la ora 20:00.

Dacă va trece de campioana Armeniei, CFR Cluj va juca în play-off-ul Europa League cu învingătoarea din ‘dubla’ Legia Varşovia (Polonia) – Dudelange (Luxemburg).