Iulian Cristea a semnat de două ori cu FCSB! 100.000 de euro împiedică transferul

Gigi Becali a confirmat fără să vrea bănuielile oficialilor de la Gaz Metan Mediaş. Aceştia îl suspectau pe Iulian Cristea că ar fi semnat cu FCSB înaintea datei de 1 ianuarie, când a intrat în ultimele şase luni de contract.

Ameninţat voalat cu un memoriu, Becali a povestit cum a corectat situaţia. Fundaşul central de la Gaz Metan a venit la reşedinţa finanţatorului FCSB după Anul Nou şi şi-a pus încă o dată semnătura pe un contract.

Eu spun exact ce fac. A venit la Palat să mai semneze încă o dată. A venit acum 3 zile la București și a mai semnat încă o dată. Insinuau ei că fac memoriu (n.r. – că ar fi semnat înainte de 1 ianuarie). Dacă făceau memoriu, veneam cu contractul ăsta. Au zis ei că vor face memoriu și a zis că vine să mai semneze încă o dată“, a dezvăluit Gigi Becali.

Cristea nu are însă acordul clubului pentru un transfer chiar în această iarnă. Gaz Metan cere 200.000 de euro pentru jucătorul care în vară va ajunge gratis la FCSB. Becali oferă doar 100.000!

Acum cu Cristea. Dacă eu am dat 100.000 pentru 3 luni, că spunea Edi ieri: <<domne, trebuie să fac un efort financiar>>. Eu fac eforturi financiare, dar dau 100.000 pentru 3 luni. Păi, ce, idiot nu sunt! Cum să dau mai mult de 100.000 pentru 3 luni de zile? Eu nu risc pentru 3 luni. Dacă îmi garantează cineva că iau titlul, le dau două milioane de euro. Edi e băiat deștept și știe management. Dar el trebuie să știe un lucru: că nici eu nu sunt prost și mai mult de 100.000 nici măcar un euro nu dau. Nu le dau un ban în plus. Dacă nu pleacă în cantonament cu echipa, o să ceară 100.000 și eu nu mai dau niciun ban“, a spus Gigi Becali la Digi Sport.