Iubitul Simonei Halep, tăvălit serios în direct la tv: “Ce ghinion am avut și aici! Rimează cu ciuruc”

Partenerul numărului doi mondial nu este deloc pe placul lui Radu Banciu, acesta considerând că Simonei Halep i-ar fi stat mai bine la brațul unuia dintre sportivii din circuitul ATP. 

Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de mai bine de un an.

„Iat-o pe Simona Halep, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Hai să fim serioși… O să spuneți că la ei e cu tradiție. Lasă-mă cu tradiția.

Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, am ajuns să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu „Ciuruc”? Ce tradiții sunt astea, ba?”, s-a întrebat Radu Banciu la B1TV.

monfils gael scaled

Halep împlinește peste două săptămâni 29 de ani.

„O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Ca este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep.

În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă și nu mă mai întorceam”, a încheiat realizatorul tv. 

CITEȘTE ȘI –>> OFICIAL | Nicolai Cebotari, “lup” cu acte în regulă! Primele poze cu el în tricoul Petrolului