Italienii nici nu realizează ce români talentaţi se află în Serie A! ,,Man şi Mihăilă vor fi cele mai scumpe transferuri”

Dennis Man este ultimul transfer realizat realizat pe traseul România – Italia, după ce Parma a plătit 13 milioane de euro FCSB-ului.

Italienii au plătit 20 de milioane de euro pe jucări români în ultima jumătate de an. Man va fi coleg cu Valentin Mihăilă la Parma, jucător ce a fost transferat în toamnă de la Universitatea Craiova şi care a început să impresioneze prin evoluţiile sale, după ce a scăpat de o accidentare.

man parma 4

Agentul Silviu Bogdan spune că astfel de transferuri sunt un pas foarte important pentru echipa naţională a României. Selecţionata antrenată de Rădoi ar putea beneficia de de mai multă calitate pe viitor şi de experienţa jucătorilor la un alt nivel.

,,Man e un transfer bun pentru Parma. Am mai zis că Mihăilă şi Man vor fi cele mai scumpe transferuri din România. Parma e un club care investeşte în tineri. Mihăilă este primul jucator care a plecat acolo şi a avut evoluţii bune, fotbalul românesc are nevoie de aşa ceva pentru că banii, mai ales în pandemie, vor fi din ce în ce mai puţini. 

mihaila parma

E important să mai plece jucători în fotbalul mare pentru că vor ajuta şi echipa natională. Nu putem să avem o naţională puternică dacă nu avem jucători care să evolueze în campionate puternice. 

Citeşte şi Anamaria Prodan nu pierde bani din mutarea lui Man la Parma! Ce sumă fabuloasă primeşte de pe urma jucătorului

Mihăilă trebuie să se îmbunătăţească fizic, iar în momentul în care va îmbunătăţi acest aspect, va juca din ce în ce mai bine. Şi Dennis Man are nevoie de acest lucru, el fiind oricum un jucător foarte tehnic şi bun.“, a mai declarat Silviu Bogdan pentru Pro X.

Noul transfer al Parmei, Dennis Man, este aştept să debuteze la noua echipă într-un meci contra lui Napoli, în weekend, după ce ieri a efectuat vizita medicală deja.

man parma

Citeşte şi Nicolae Badea, din nou aproape de Dinamo! Pe cine vrea să numească la club într-o funcţie importantă