Italienii anunță revenirea lui Mihăilă! Care sunt șansele să joace contra lui Răzvan Marin

Internaționalul român al celor de la Parma, Valentin Mihăilă, s-a accidentat la începutul săptămânii trecute în timpul unui antrenament.

Aflat pe val în ultima perioadă atât la echipa de club, cât și la echipa națională a României, Valentin Mihăilă este nevoit să stea acum departe de teren. Fostul jucător al Craiovei a acuzat dureri la mușchii adductori și nu a putut încheia antrenamentul celor de la Parma din data de 5 aprilie.

Mihaila
Sursa Foto: FRF

După ce s-a antrenat doar separat, ultimele detalii despre situația accidentării suferite de Mihăilă spun că fotbalistul român ar reveni la antrenamentele cu echipa joi și să fie inclus în lotul Parmei pentru meciul crucial din weekend cu Cagliari, echipa altui român, Răzvan Marin, notează cei de la Parma Live.

În cazul în care Mihăilă va fi inclus în lot, sunt șanse slabe să fie pe teren din primul minut. În schimb, celălalt internațional român al emilianilor, Dennis Man, este anunțat titular.

mihaila man profimedia 0595849204 scaled
Sursă foto: Profimedia Images/ Massimo Paolone/LaPresse

Parma ocupă pe locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte, în timp ce Cagliari este pe 18, cu două puncte în plus. Duelul dintre cele două formații este unul cu atât mai disputat, deoarece ambele echipe se luptă pentru scăparea de emoțiile retrogradării.

CITEȘTE ȘI –>> S-a rupt Valentin Mihăilă! Detalii despre accidentarea suferită la antrenamentul Parmei