Cristiano Bergodi (54 ani) a ajutat-o pe Voluntari să se salveze de la retrogradare și a explicat că se gândește să antreneze un alt club.

Antrenorul italian a reușit să salveze formația din Ilfov, iar Voluntari a încheiat sezonul pe locul 10 în play-out, cu 31 de puncte.

După meciul cu Dinamo, scor 0-0, Bergodi a explicat că înțelegerea lui cu Voluntari va expira. Tehnicianul italian a dezvăluit că este tentat să antreneze o altă echipă, însă va lua o decizie după discuția finală pe care o va purta cu oficialii formației ilfovene.

”Am avut deja o întâlnire cu conducerea clubului, probabil vom mai discuta din nou. Contractul meu expiră acum, ei mi-au făcut deja o propunere, sper să ajungem la un acord, vom vedea. Eu am şi ambiţia de a antrena în altă parte, dar aici m-am simţit foarte bine la Voluntari, vom vedea.” a declarat Cristiano Bergodi pentru DigiSport.

În aceste condiții, Bergodi poate ajunge pe banca tehnică a Universității Craiova din sezonul următor. Corneliu Papură a fost numit antrenor după demiterea lui Devis Mangia, însă tehnicianul nu a realizat nicio performanță la formația din Bănie.

Oltenii au încheiat sezonul pe locul 4 în Liga 1, însă vor participa în cupele europene datorită Viitorului, echipă care a câștigat Cupa României.

Vezi și FOTO | Suporterii dinamoviști nu-l iartă pe Negoiță! ”Impostorule, dai bani cu dobândă”