Atât Isco de la Real cât și Coutinho de la Barcelona au ajuns într-o situație asemănătoare. Cei doi fotbaliști se află din ce în ce mai des pe banca de rezerve.

Isco și Coutinho se chinuie să fie titulari pe Santiago Bernabeu, respectiv Camp Nou. De fiecare dată când cei doi primesc ocazia de a demonstra ceea ce pot, fotbaliștii nu confirmă iar prestațiile lor lasă de dorit.

Sub comanda lui Julen Lopetegui, Isco era titular la Real Madrid. Odată cu demiterea acestuia și numirea în funcție a lui Santiago Solari, fotbalistul nu are garantat locul. Coutinho în schimb, a pierdut teren în fața lui Dembele, care a ajuns să fie om de bază la Barcelona mai des decât el.

Așa arată cifrele celor 2 fotbaliști:

  • Isco- 20 de meciuri titular, 4 goluri (nu a mai prins primul 11 de la înfrângerea cu 1-5 în fața Barcelonei)

  • Coutinho- 26 de meciuri titular, 6 goluri (nu a mai fost om de bază în ultimele 4 partide)

Există totuși o diferență între cei doi. Solari, antrenorul Realului, nu îl critică public pe jucătorul spaniol, în timp ce Valverde a declarat despre brazilian că ”Nu mai are forma de anul trecut. Dembele l-a depășit puțin.”

Valoarea de piață a lui Isco este de 68 de milioane de euro, iar a lui Coutinho de 126 milioane. Real se află pe locul 5 în La Liga, iar Barcelona pe prima poziție.

FOTO: Marca

Citește și Se întoarce Neymar la Barcelona?! Tatăl fotbalistului A DEZVĂLUIT TOT