Căzut în dizgraţie la Real Madrid, Isco ar putea ajunge în tabăra rivalei Barcelona. Preşedintele catalanilor, Josep Bartomeu, a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe mijlocaşul aflat în conflict cu Solari la Real.

După instalarea lui Santiago Solari în locul lui Julen Lopetegui, din luna noiembrie, Isco nu a mai fost niciodată titular în La Liga. Conflictul său cu noul antrenor este vizibil, iar jucătorul va pleca în vară dacă Solari îşi va păstra postul.

În aceste condiţii, Josep Maria Bartomeu a fost întrebat despre posibilul interes al Barcelonei pentru unul dintre cei mai talentaţi jucători spanioli.

„Dacă un jucător dorit de antrenorii noştri vrea să plece de la Real Madrid, sigur că l-aş transfera. Aş vorbi mai întâi cu Florentino Perez. Nu există nicio înţelegere între cele două cluburi, dar asta nu mi s-a întâmplat de când conduc clubul” – a declarat Bartomeu pentru El Mundo Deportivo.

Evaluat la 75 de milioane de euro, Isco are contract cu Real Madrid până în 2022. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a fost adus în 2013, de la Malaga.

Barcelona şi Real Madrid se întâlnesc în această seară pe Nou Camp, în prima manşă a semifinalei din Copa del Rey. Partida se va juca la ora 22:00 şi este transmisă la Digi Sport 1.