Irina Begu a anunțat că va fi antrenată în sezonul 2019 de către foştii jucători Adrian Marcu şi Victor Crivoi. Românca în vârstă de 28 de ani a avut un an dezamăgitor în circuitul WTA, cu mai multe înfrângeri decât victorii.

În 2016, Begu era pe locul 22 în clasamentul mondial. În prezent, Irina se află pe poziția a 67-a.

La 6 septembrie, Irina-Camelia Begu a încheiat colaborarea cu antrenorii Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat.

Publicată de Irina Camelia Begu pe Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018

Am încheiat un capitol, începe altul! Aşa cum v-am promis, am revenit cu veşti bune în legatură cu viitoarea echipa cu care voi colabora. Echipa va fi formata din Adrian Marcu, Victor Crivoi şi voi continua sa colaborez cu Ionuţ Gavrilă pe partea de pregătire fizică. Monica Stănescu va fi cea care îmi va oferi în continuare consiliere psihologică. Sper ca această nouă formulă să mă ajute să îmi continui drumul către obiectivele mele şi să avem o colaborare la fel de frumoasă. precum cea pe care am încheiat-o„, a scris Irina Begu pe Facebook.

În acest an, Irina Begu a înregistrat 22 de victorii și 25 de înfrângeri la simplu. Nu a câștigat niciun meci în ultimele trei turnee jucate.

La multi ani, Romania!

Publicată de Irina Camelia Begu pe Vineri, 1 Decembrie 2017

Irina Begu are patru trofee WTA în carieră (Tașkent 2012, Seul 2015, Florianopolis 2016 şi Bucureşti 2017) şi alte trei finale pierdute (Marbella şi Budapesta, în 2011, şi Moscova 2014).